Jak se dostat domů?


V dřívějších dobách to bylo díky složitosti jednodušší. Našinci neměli tolik aut, ne každé auto bylo provozuschopné a dost pohodlné, chyběly náhradní díly a třeba i pohonné hmoty, a proto se daleko častěji využívala veřejná hromadná doprava. Která sice byla ve srovnání s tou dnešní ubohou Popelkou, ale lidé byli zvyklí a tak sice remcali, ale jezdili. A nakonec vždycky nějak dojeli. Případně došli.
Ovšem dnes už je jiná doba. Vozíme si svá pozadí daleko častěji v autech, a to i tehdy, kdy by se dalo dojet do cíle veřejnou dopravou, užíváme si a pak…auto ve tmě
Pak nejednou zjistíme, že se nemáme jak dostat zpátky. Domů nebo kamkoliv jinam. A to nejenom v případě, že nám někdo naše vozidlo ukradne, ale třeba i tehdy, když si při několikátém panáku či pivu uvědomíme, že už nemůžeme usednout za volant vozu, ani kdybychom k němu ještě dokázali dojít po svých, nastartovat a snad se i udržet ve svém jízdním pruhu.
A co potom? Doufat, že jsme se napájeli v podniku nebo na jiném místě, kde nám umožní i přespání? Nebo že se nám podaří sehnat nějaký hotel, kde vystřízlivíme? Nebo se snad přesto vydat na cestu vozem a doufat, že se nevybouráme ani nás nechytí strážci zákona, kteří by nám zařídili nocování na záchytné stanici a postarali se, abychom už jen tak někam autem nevyjeli? Nebo si vzít taxíka a potom doma marně vzpomínat, kde auto zůstalo a jak ho dostat zpátky?volant auta
Jistě, i to jsou řešení. Ovšem daleko pohodlnější je přece jenom taxi odvoz vozu. Tedy možnost kontaktovat patřičný dispečink a zajistit si odvoz jak své maličkosti, tak zároveň i vozidla.
Stačí tam zavolat, sdělit své požadavky, počkat si na potvrzovací SMS, nechat se odvézt a v cíli cesty zaplatit jak za sebe, tak za svůj vůz, kterým jsme odvezeni na naši adresu, a je to.
Bez problémů tak dorazíme svým autem tam, kam potřebujeme, a to bez jakéhokoliv rizika. A tak to má být.